60PUDSER udvider igen og vil få brug for rutinerede pudsere i nedenstående distrikter i løbet af 2018

60PUDSER kan tilbyde et spændende og selvstændigt job som vinduespudser, med mulighed for at planlægge arbejdsdagen og have indflydelse på din fremtidige arbejdsplads. Ansættelse senest februar 2017.

​Du er kvalitets- og ansvarsbevidst og stabil vinduespudser, der arbejder og tænker selvstændigt og får løst opgaverne. Du skal være en præsentabel og serviceminded person med kørekort (kørekort og straffeattest skal fremvises ved evt. samtale), der behersker dansk i tale og skrift.​

Er du selvstændig pudser og ønsker at afhænde din forretning eller dele heraf, er du naturligvis også velkommen til at kontakte undertegnede.​

Vinduespudser til Distrikt Vestegnen

​VIGTIGT! Vi er pt. et godt team bestående af 13 rutinerede pudsere, men vi mangler endnu en rutineret vinduespudser til distrikt Vestegnen. Ansættelse gerne pr. 1. december 2017 eller efter aftale. Bopæl gerne mellem Valby, Greve og Roskilde. Så du er velkommen til at sende en mail eller ringe på 60 78 37 37, hvis du har lyst til være med til at skabe en god og sikker arbejdsplads.

Vinduespudser til Distrikt Nordsjælland

​VIGTIGT! Vi er pt. et godt team bestående af 13 rutinerede pudsere, men vi mangler endnu en rutineret vinduespudser til distrikt Nordsjælland. Ansættelse gerne pr. 1. februar 2018 eller efter aftale. Bopæl gerne mellem Roskilde, Frederiksværk og Helsingør. Så du er velkommen til at sende en mail eller ringe på 60 78 37 37, hvis du har lyst til være med til at skabe en god og sikker arbejdsplads.

Medarbejder til Fliserens og Tagrens til Distrikt Sjælland

​VIGTIGT! Vi er pt. et godt team bestående af 13 rutinerede pudsere, men vi mangler en kollega med lyst til at hjælpe os i vores affdeling med Fliserens og Tagrens til distrikt Vestegnen/Nordsjælland. Ansættelse gerne pr. 1. marts 2018eller efter aftale. Bopæl gerne centralt på Sjælland. Så du er velkommen til at sende en mail eller ringe på 60 78 37 37, hvis du har lyst til være med til at skabe en god og sikker arbejdsplads.

Vi er under stadig udvikling, så er du en rutineret vinduespudser, er du velkommen til at kontakte os og give et bud på hvad du kan tilføre virksomheden. Vi vil sandsynligvis få brug en eller to kollega mere i løbet af efteråret 2017.

Vi vægter kvalitet og sikkerhed højt og kan tilbyde gode og sikre arbejdsforhold, en lønpakke inkl. benefits efter aftale, i en voksende servicevirksomhed med hovedvægt på vinduespolering og relaterede opgaver.​

Har du lyst til at være med til skabe en god arbejdsplads, så kan du kontakte pudseren per telefon 60 78 37 37, eller sende en mail på job@60pudser.dk​

​Bestilling / Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Hvor ofte:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holbæk afd.

Kløvervænget 33
4300 Holbæk

Tlf. 60 78 37 37

E-mail: info@60pudser.dk

CVR-nummer: 27397298​

​Vi er blevet vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på cirka 11 anmeldelser på Facebook