Rengøring af tag og fliser fra Kr. 995,- inkl. moms

Har dit tag brug for en rengøring, så er du kommet til de rette. 60pudser har stor viden og erfaring inden for området og bruger kun de bedste produkter på markedet, som giver det bedste resultat.

Et rent hus er ikke blot pænere men også et sundere hus. Overflader, der er beskidte og misfarvede, bliver hurtigere nedbrudt og ældes tydeligt. Derfor er det vigtigt af vedligeholde tage, facader samt belægninger med afrensning, der rengør og løsner snavs og belægninger. Beskidte og misfarvede tage, facader og belægninger skyldes i høj grad det fugtige klima og det meget omskiftelige vejr på vores breddegrader. Men Iso Paint Nordic har udviklet en sæbe - Iso A-Clean - som yderst effektivt afrenser snavs på tage, facader og fliser.

60pudser udfører rengøring og vedligeholdelse af dit tag og dine fliser på hele Sjælland.

Sådan udføres en rengøring af taget hos 60PUDSER

Rengøring af taget foregår typisk fra jorden med en lang lanse. For at vi kan udføre tagrens, skal det være tørvejr for at arbejdet kan udføres optimalt.

Vi sprøjter taget med Iso A-Clean. Enkelt og effektivt. Virker med det samme. Det tager op til 10 måneder for at løsne skidtet helt, som gøres med vind, vejr, regn og sne.

Vi anbefaler at rengøre dit tag hvert eller hvert andet år, så du holder snavs nede.  Du kan aftale nærmere din konsulent, hvornår du synes vi skal kontakte dig vedr. næste behandling.

Med vores rengøring og vedligeholdelse af taget, mindsker du risikoen for store pludselige økonomiske udgifter til at afhjælpe skader på taget samtidig med, at du får et sundt og pænt tag.

60pudser holder til i Holbæk, men udfører rengøring af tage og fliser på hele Sjælland, her i blandt i Slagelse og Næstved.

Du kan kontakte os på telefon 60 78 37 37 eller e-mail: info@60pudser.dk.​

VejRABAT! Vi tilbyder en rabat på Kr. 100,- pr. hus, hvis I er flere på vejen der ønsker en rengøring/vedligeholdelse af jeres tag samtidig.

​Bestilling / Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på tagrens eller fliserens, eller et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Hvor ofte

 
 
 
 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holbæk afd.

Kløvervænget 33
4300 Holbæk

Tlf. 60 78 37 37

E-mail: info@60pudser.dk

CVR-nummer: 27397298​

​Vi er blevet vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på cirka 11 anmeldelser på Facebook