Vinduespudsning i Slagelse og omegn

​Ønsker du at slippe for den trælse pligt det er at skulle pudse vinduer? Og ved du ikke lige, hvordan vinduerne på første sal skal pudses udvendigt?

Så tag fat i 60PUDSER i dag! Vi kører til opgaver i hele Slagelse og omegnen og udfører vinduespudsning for både private kunder og erhvervskunder – til en lav og konkurrencedygtig pris.

Vi er grundige, når vi udfører vinduespudsning

Hos 60PUDSER har vi udført vinduespudsning i mere end ti år, og vi er en virksomhed i vækst. Vores popularitet afspejler vores tilfredse kunder og det kvalitetsbevidste arbejde, vi udfører for dem.

Vi lægger stor vægt på at efterlade et resultat, der lever op til dine forventninger. Hos os er nøgleord som grundighed, effektivitet og det at komme til tiden vigtige grundelementer i vores arbejde. Det sikrer dig en vinduespudsning i højeste kvalitet – uanset om du har store glaspartier, gamle sprossede vinduer eller blot ønsker at få pudset butiksfacaden.

Fast aftale med vinduespudsning efter dine behov

Vi kører kun til faste aftaler, så kontakt os allerede i dag på telefon 60 78 37 37 og hør, hvilket fast abonnement med vinduespudsning vi kan tilbyde dig. Vi skræddersyr en løsning, der matcher dine behov.​

​Bestilling / Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Hvor ofte:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holbæk afd.

Kløvervænget 33
4300 Holbæk

Tlf. 60 78 37 37

E-mail: info@60pudser.dk

CVR-nummer: 27397298​

​Vi er blevet vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på cirka 11 anmeldelser på Facebook