Vinduespudsning i Næstved og omegn

​60PUDSER er din professionelle vinduespudser i Næstved og omegn. Du kan trygt overlade din vinduespudsning til os og stole på, at arbejdet bliver gjort ordentligt.

Mange års erfaring i branchen

Hos 60PUDSER har vi mere end ti års erfaring inden for branchen, hvorfor vi ved, hvor vigtige nøgleord som effektivitet, sikkerhed og et grundigt arbejde er. Med os som din vinduespudser i Næstved er du derfor garanteret den højeste kvalitet, hvor ingen kanter eller hjørner bliver glemt.

Vi er fleksible og tilpasser vores vinduespudsning efter dine behov. Vi tilbyder et fast abonnement, hvor vi efter et fast skema lægger vejen forbi. På den måde skal du ikke længere bekymre dig om dine vinduer, men blot vide, at vi dukker op til tiden hver eneste gang og klarer arbejdet.

Pudsning af vinduer for private og erhverv

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 78 37 37, hvis du ønsker at høre mere om vores vinduespudsning i Næstved eller ønsker et tilbud på et fast abonnement.

Vi udfører opgaver for såvel private kunder som erhvervskunder i hele omegnen.​

​Bestilling / Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Hvor ofte:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holbæk afd.

Kløvervænget 33
4300 Holbæk

Tlf. 60 78 37 37

E-mail: info@60pudser.dk

CVR-nummer: 27397298​

​Vi er blevet vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på cirka 11 anmeldelser på Facebook