Vinduespudsning i Kalundborg og omegn

​Søger du en vinduespudser, der kan levere et resultat i højeste kvalitet? Så er 60PUDSER det helt rigtige valg, hvis du bor i Kalundborg og omegn.

Vi tilbyder pålidelig og professionel vinduespudsning i fast abonnement til kunder i hele Kalundborg og på resten af Sjælland

Altid tilfredse kunder

Vi er et mindre vinduespud​serfirma, der med en voksende medarbejderstab er i vækst. Vi søger at være fleksible over for alle vores kunder – private- som erhvervskunder – og kan tilbyde en fast aftale med en skræddersyet løsning, hvor vi sammen lægger en plan, der matcher lige præcis dit behov.

Vores målsætning er kun at have tilfredse kunder over hele linjen. Vi lægger stor vægt på altid at dukke op til tiden, yde en effektiv og grundig vinduespolering og altid efterlade et resultat i højeste kvalitet. Kun derigennem kan vi levere et tilfredsstillende arbejde, der lever op til dine forventninger og ønsker.

Indhent et tilbud på fast vinduespudsning

Har du brug for en professionel vinduespudser i Kalundborg, så ring til os på telefon 60 78 37 37 eller udfyld formularen til højre for at indhente et tilbud.​

​Bestilling / Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Hvor ofte:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holbæk afd.

Kløvervænget 33
4300 Holbæk

Tlf. 60 78 37 37

E-mail: info@60pudser.dk

CVR-nummer: 27397298​

​Vi er blevet vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på cirka 11 anmeldelser på Facebook