Vinduespudsning på hele Sjælland, undtagen KBH.

​60PUDSER kører til opgaver på hele Sjælland, og med base i dit lokalområde dækker vi selvfølgelig også alle private kunder såvel som erhvervskunder i jeres område.

Flotte vinduer – hver gang

Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise sikrer vi flotte vinduer – hver gang.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvorfor vi altid efterlader et resultat, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vores lokale 60pudsere er alle pålidelige vinduespudsere, der altid kommer til tiden og som ikke springer over, hvor gærdet er lavest, når det gælder vinduespudsning.

Fast abonnement på vinduespudsning

Vi tilbyder kun faste abonnementer, hvilket betyder, at vi kommer som fast rutine og pudser vinduerne efter aftale. Det betyder også, at vi kan tilbyde en meget lav og konkurrencedygtig pris, således at du for kun 80 kroner kan få en effektiv og grundig vinduespudsning i højeste kvalitet.

Bor du på Sjælland, og ønsker du at slippe for bekymringerne og det trælse arbejde med vinduespudsning, så ring til os allerede i dag på telefon 60 78 37 37 og hør, hvad vi kan tilbyde.​

​Bestilling / Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Hvor ofte:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Holbæk afd.

Kløvervænget 33
4300 Holbæk

Tlf. 60 78 37 37

E-mail: info@60pudser.dk

CVR-nummer: 27397298​

​Vi er blevet vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på cirka 11 anmeldelser på Facebook